Sm opdrachten geile

sm opdrachten geile

Als je akkoord gaat met de voorwaarden van het spel zal je bij volledige volbrenging van de opdracht de mooie exclusieve laarzen even als de mooie foto’s en negatieven die gemaakt worden tijdens de opdracht mee naar huis nemen.

De complete opdracht bestaat uit 8 stukjes die je netjes zal moeten volbrengen binnen 1 week vanaf morgen, je gaat akkoord wanneer je de tweede opdracht van het spel geheel volgens omschrijving komt afhalen………… Ik las het nog 6 keer..

Ik bekeek het jurkje mooi rood ik hielt hem voor, het was mijn maat, ik besloot het aan te trekken en ja het zat wel spannend een beetje kort en mijn flinke B cup werd omhoog gedrukt mmmm lekker en het bracht mijn in de stemming, wat zouden die opdrachten nu inhouden en wat was die onbekende van plan, allemaal vragen wat mijn erg nieuwsgierig maakte, maar wat zou er kunnen gebeuren ik ben er toch zelf bij..

Ik dacht nog even na en ik vond het wel spannend dus ik trok mijn slipje uit en ik verliet de paskamer, gaf de juffrouw het kledingstuk terug die ik zogenaamd wilde passen en snelde mijn naar mijn fiets, ik fietste om het centrum heen dat is ongeveer 1.

Ik zetten mijn fiets daar in het rek en keek in het winkelraam, verrek zeg ik kon zo mijn kutje zien zo hoog was mijn jurkje opgeschoven, shirt dacht ik, maar ik snelde mijn naar het koffiehuis en bestelde snel aan de bar 1 kop koffie, ik ging helemaal in het hoekje aan de bar zitten en dronk de koffie snel op, daarna flitste ik snel naar het toilet ik voelde onder de pot en ja hoor een envelop ik maakte de envelop open en daar zat in drie foto’s, €.

Zo het is je gelukt en je bent volledig akkoord met de opdracht zo te zien, er gaan vanaf nu wel wat dingen veranderen zal je begrijpen, zo hebben wij gezien dat je kutje niet volledig glad geschoren is en daarom hebben wij dan ook besloten €. Jou volgende opdracht is de scheer spullen kopen en vervolgens te fietsen naar het centraal station, daar begeef je richting de toiletten.

Bij de toiletten ga je naar de heren toilet en kies je het tweede hokje van rechts, daar scheer jij je kutje keurig netjes en volledig glad en aan de onderzijde van de pot zit je 4e opdracht Succes…… Nu zat ik even te denken, ik bekeek de foto’s daarop was duidelijk te zien dat ik zonder slipje rondliep, een was zo duidelijk van toen ik op mijn fiets stapte dat je mijn schaamlippen kan zien, ik moest er niet aan denken dat die onder ogen zouden komen van mijn vrienden en familie, waar haalde ze het lef trouwens vandaan, maar goed ik was er zelf mee ingestemd natuurlijk, maar ik had daar helemaal geen fotograaf of wat gezien maar waarschijnlijk heb ik daar ook helemaal niet opgelet.

Nu ik moest die toilet maar eens verlaten want anders zouden ze wel denken hier in het koffiehuis, ik rekende mijn koffie af en ik liep richting de drogisterij om die scheer spulletjes aan te schaffen, ik pakte scheercrème, lady scheermes, huidcrème en een doosje zachte doekjes en ging naar de kassa, de kassa juffrouw keek mijn wat bevreemd aan maar rekende mijn spullen snel af €. Bij het uitstappen heb ik de vrouw niet meer gezien, vreemd want ik bemerkte dat dit de eindhalte was voor deze train.

Zo de eerste dag is voorbij, en je heb al 4 opdrachten afgewerkt, dat gaat als een train, nu we nog wat foto’s hebben gemaakt word het natuurlijk wel wat moeilijker maar dat zal je wel begrijpen.

Nu je 5e opdracht, eerste scheer je straks je kutje nog even voor alle zekerheid, daarna smeer je zorgvuldig je openingen in met de middelen die in de doos zitten, daarna breng je de beide pluggen bij jezelf in en trek je de kleding aan die in de doos zit. Daarna ga jij op je fiets naar het koffie huis en bestel een kop koffie, vervolgens ga je naar het toiletje en vinger je zelf even snel klaar, let op je mag onder geen geding de pluggen verwijderen, hierna ga je weer met je fietst naar het station en neem de train van Wouw wat is dit nu, ik las het nog een keer en nog een keer, dit word wel heel erg extreem, maargoed eerst de doos openen, ik vond een kleine doos met een zwart jurkje verder lag er in de doos een paar korten laarsjes met hele hoge hakken en nog een doosje, ik opende het doosje en daar zat een tube crème in en twee zwarte butt pluggen, mmm best wel dik en zwaar.

Ik keek op de klok en constateerde dat ik nu wel moest opschieten dus snel douchen en nog even de stoppeltjes er af scheren, vervolgens smeerde ik mijn kutje en mijn gaatje helemaal in met de crème, ik had nooit eerder iets in mijn kontje gehad maar deze crème maakte alles zo glad en ik kreeg er zelfs een warm gevoel van, ik pakte de kleinste plug en drukte die voorzichtig tegen mijn gaatje en deze gleed moeiteloos naar binnen, dus pakte ik ook snel de andere en drukte die mijn kutje in, mmm het voelde het wel onwennig maar door de crème kon ik het verdragen, ik pakte het jurkje en trok deze over mijn hooft aan, maar wouw deze was wel heel erg bloot, van voren zo laag dat ik mijn best moest doe mijn tepels binnen board te houden, en zo kort dat als je goed keek de plug kon zien zitten, wouw moest ik zo op de fiets, en weer naar die stalling??

Ach wat kon het mijn schelen, ik stapte in de laarsjes en ging voor de spiegel staan, een sletje, ja dat was ik zo als ik in de spiegel keek, nu hup opschieten want het was al 9: Het stelletje stond nu ook op en keken mijn aan, ik vroeg of het lekker was geweest en gaf ze een dikke knipoog en verliet de train op naar het toilet, zo hier was het druk zeg, nou daar beneden was het heren toilet met een juffrouw die mijn heel raar aankeek dat ik het heren verkoos voor de dames kant, gelukkig was het hier nog leeg en trok snel mijn jurk uit en wilde het tweede hokje binnen gaan, maar deze was op slot, kut dacht ik, en snel nam ik het derde hokje, ik hoorde in het tweede hokje doorspoelen en het slot van de deur af gaan, vervolgens hoorde ik iemand z’n handen wassen en hoorde ik de persoon de ruimte verlaten, snel als ik kon wisselde ik van hokje en voelde onder de pot, daar vond ik een envelop, gelukkig, snel maakte ik hem open, de inhoud bestond uit een brief, €.

Zo je bent aangekomen voor de rest van je 5e opdracht, hopelijk ongeschonden, nu verwijder beide pluggen uit je gaatjes, je smeert de inhoud van het tubetje op de grootste butt plug en drukt deze nu in je kontje, de kleine mag je hier op het toilet achterlaten, je mag ook het jurkje weer aantrekken.

Je neemt nu een taxie naar de Amsterdamse straatweg nr. Ik voel aan de plug in mijn kutje en trek deze makkelijk er uit, dan trek ik aan de plug in mijn kontje en met een beetje persen komt deze er ook weer uit, zo nu smeer ik de crème uit het zwarte tubetje op mijn aarsje en de rest op de grote plug, ik zucht een paar keer en druk deze stevig tegen mijn gaatje, steeds dieper gaat hij naar binnen en op het laatst floept hij door en zit hij strak in mijn kontje, wouw hier word ik wel geil van, ik veeg mijn kutje schoon met wat toilet papier, vervolgens trek ik mijn jurkje weer aan en verlaat de toilet ruimte.

Werkelijk ik weet niet of je dat ooit gezien hebt van je vrouw of vriendin maar het is een heel geil gezicht. En ze genoot er ook nog van. Ik was weer aan de beurt en ik kwam op solo Mijn opdracht was voer een geil idee uit. Ik vroeg aan haar hoe geil ze was. Ik zei kleed je uit en kom mee naar buiten. Ik ging op een tuinstoel zitten en zei neuk me even hier in de tuin.

Heerlijk ze kwam langzaam op mij zitten. Mijn pik ging tergend langzaam in haar natte kut. Toen ze me aan het neuken was kwam er een koude bries over onze kale pik en kut we genoten allebei er van.

Ze ging van me af en ging naar binnen. Ik moest je toch maar even neuken zei ze. Na verloop van tijd had ik 15 punten zij had er Toen kwam zij op solo opdracht. Ze moest me met slagroom volspuiten en oplikken. Ze spoot eerst om mijn tepels die nog harder en stijver werden door dat de slagroom koud was toen spoot zij mij stijve pik vol. Heel langzaam ging ze alles oplikken. Heerlijk was en zij zei dat de combinatie voorvocht en slagroom haar nog geiler maakte.

Gelukkig was ik weer aan de beurt want anders had ik haar daar genomen tot dat we allebei klaarwaren gekomen. Ik kwam op een samen opdracht deze luidde Ga elkaar verwennen in standje Ik lag onder en mijn vrouw boven. We waren allebei erg geil en het vocht droop van onze gezichten. Ik begon haar schoon te likken en zij deed dat daarna bij mij.

Heerlijk is dat toch om je eigen geil te proeven. Het spel liep op zijn eind. We waren allebei een beetje aangeschoten van de wijn en vreselijk geil. Ik moest nog maar 2 punten halen en dan had ik gewonnen. En ja ik kwam op een samen opdracht mijn punten waren binnen. Ik moest haar op een geile manier klaar maken. Ik zei tegen haar ga op de trap staan. Met je handen tegen de muur. Ik was al naar boven gegaan om de rose vibrator te pakken.

Ze stond gewillig tegen de muur. Ik stak tergend langzaam de vibrator in haar natte kut. Ik neukte haar met de vibrator die als een gek trilde. Terwijl ik haar zo neukte begon ik haar klit te likken. Ik ga komen zei ze op een gegeven moment neuk me echt! Maar ik was de baas ik had het voor het zeggen. Ik ging gewoon door. Ik begon haar nog harder te likken. Ze begon te trillen en riep het uit dat ze ging komen. En ja hoor even later kwam ze klaar.

Ik had het pas 1 keer meegemaakt met haar dat ze zo klaar kwam dat ze ejaculeerde en nu was dat weer. Het leek wel 1 minuut te duren heerlijk was dat ze kwam op mijn gezicht klaar en dronk haar geil maar wat gretig. Ze moest even bij komen van alles. Ik ging naar de kamer en begon alles op te ruimen.

De kaarsen gingen uit de muziek zette ik uit en ik wilde het spel opruimen. Nee zei ze je moet toch nog een grote opdracht trekken. Ja daar had ze gelijk ik. Ik pakte het eerste kaartje maar ik moest er 1 trekken van mijn vrouw dat was eerlijker. Ik had nl het kaartje al klaar hebben kunnen leggen.

Ik trok en gaf het aan mijn vrouw. Zij las “ Laat je als sexslaaf gebruiken. Maar we blijven wel binnen de grenzen die we hebben” Ik nam haar mee naar boven en vertelde wat ze moest doen. Ze moest me neuken en daarna klaar pijpen. Ze ging me erg geil neuken. Ik lag op het bed en ze kwam op me zitten met haar kontje naar me gezicht.

HE&SHE ESCORT LELIJKE WIJVEN NEUKEN

Sex in hoorn iraanse escort

Sm opdrachten geile