Sex in nl seksstandjes

sex in nl seksstandjes

Dan is dit standje vast één van jouw favorieten. Je kan hierbij zelf bepalen hoe diep hij komt, de snelheid van het stoten reguleren en welke plekjes hij precies raakt. Wanneer de man languit op zijn rug ligt, ga jij bovenop hem zitten en beweeg jíj voor de verandering eens op en neer.

Dit kan voorover gebogen, maar je kan ook iets meer rechtop gaan zitten, dan kun je er zelf ook wat makkelijker bij. Houd je wel van wat teasen?

Houd zijn penis dan diep in je, ga rechtop zitten en maak een rollende beweging met je onderlichaam of draai rondjes met je heupen. Je zal voelen dat hij continu diep de juiste plekjes raakt. Zo trakteer je hem ook nog eens op een mooi uitzicht. Dit standje kost weinig moeite en is toch heel erg lekker. Laat de man rechtop zitten: Zo krijg je een andere hoek dan die je gewend bent bij de cowgirl. Ga bovenop hem zitten; je gezichten zullen nu bijna op gelijke hoogte zijn, wat het ook nog eens romantisch maakt.

Je kan er nu voor kiezen om op en neer te bewegen net als bij de cowgirl, maar ook het bewegen van je onderlichaam en je heupen toepassen. Natuurlijk kan het romantisch zijn en wel lekker makkelijk, maar soms willen we graag iets spannenders.

Maar wat nou als we je vertellen dat je dit standje heel simpel een boost kan geven? Het enige wat je hoeft te doen is een kussen onder je billen leggen. De man komt zo al een héél stuk dieper doordat je onderlichaam een stuk gekanteld is. Om het nog wat spannender te maken kun je ook je benen om zijn middel klemmen, tenzij hij wat meer bewegingsvrijheid nodig heeft.

Extra pluspuntje van deze versie van de missionaris: Het kan nóg beter dan de vorige missionaris-variatie, alleen hier moet je wel iets meer voor doen. Neem weer de standaard missionarispositie als uitgangspunt, maar leg nu je benen op de schouders van de man en laat hem zo in je stoten. Je zal je misschien een beetje dubbelgeklapt voelen en niet iedereen is hier lenig genoeg voor, maar op deze manier komt hij echt héél diep. Om het nog beter te maken en jou nog iets meer dubbel te vouwen, maar het is voor een goed doel , til je je benen op van zijn schouders en trek je die zo ver mogelijk naar de rest van je lichaam toe.

Daarbij duwt en schuurt zijn schaambeen meer tegen je aan, wat je nog eens extra veel plezier kan bezorgen. De cowgirl ken je, maar je kan er al een hele andere draai aan geven door andersom te gaan zitten creëert ook een mooi plaatje voor de man: Kies een plek in een rustige hoek, en zet je tent zó neer dat de deur gericht is op een mooi uitzicht en niet de gebaande paden van andere kampeerders.

Als jullie plek nog steeds in het zicht en op gehoorsafstand van andere kampeerders staat, houd hier dan rekening mee als je bezig bent. Sfeerverlichting lijkt misschien romantisch, maar het kan zijn dat je dan schaduw-show geeft, en de geluiden van gekreun, gegrom en seksspeeltjes kunnen verrassend ver reiken als andere geluiden wegsterven. Een paar simpele aanpassingen kunnen je tent transformeren van basic tot boudoir.

Kies voor een tent met zoveel mogelijk ruimte, neem wat zachte kussens mee, en bedenk dat luchtbedden lastig kunnen zijn — zeker wat seks betreft. Probeer schuim yogamatten of dikke dekens als een praktisch alternatief. Organiseer je zo dat je de dingen kunt vinden die je nodig hebt, zoals condooms om slapen in een natte plek te voorkomen.

Tot slot, zoek een plek dicht bij de auto, tenzij jullie enthousiaste wandelaars zijn, aangezien je uitgeput kan raken als je de spullen te ver moeten sjouwen! Primary Navigation , Main Content Search. Main Navigation Toggle navigation Home. Hier zijn drie seksstandjes om te verkennen: Lepeltje-lepeltje Dit seksstandje is perfect bij gebrek aan ruimte. Missionarishouding Dit is nog een goede sekspositie voor wanneer uitbundige bewegingen geen optie zijn. Lazy doggy Behoud alle opwinding van de achteringang, maar houd alles langzamer en soepeler.

De perfecte positie Het gaat niet alleen om de juiste sekspositie - jullie tent op de juiste plek neerzetten is net zo belangrijk. Maak het comfortabel Een paar simpele aanpassingen kunnen je tent transformeren van basic tot boudoir.

.

Read More →