Geile carolien gratis geile s

geile carolien gratis geile s

Haar mooi gevormd kontje kwam hierin heel goed tot uiting. Aan de voorzijde van de string kon je goed haar glad geschoren kutje zien.

Tijdens de zomer heeft ze liefst van al een lekker kaal geschoren poesje. Een trootje had ze al eens meegemaakt met een vriend van ons. Maar al verschillende keren had ze zich laten ontvallen dat ze het leuk en opwindend zou vinden om een trio te beleven met twee vreemde mannen terwijl ik eventueel zou toekijken. Ook voor mij was dat een droom, ik word bloedgeil als ik haar zie genieten en voel dat ze een SUPER NAT kutje heeft, en dat heeft ze iedere keer weer als we een triootje doen met onze huisvriend.

Caroline is nogal gelukkig kieskeurig wat andere mannen betreft dus om deze geile droom in werkelijkheid te beleven zou niet eenvoudig zijn. Maar hoop doet leven!! Nadat we lekker gegeten hadden in het restaurant met overigens een leuke ober die een paar keer discreet naar Caroline haar bloesje keek stapten we in het centrum een leuk danscafé binnen. Je kon er gezellig iets drinken, dansen en ook een praatje maken als je niet te dicht bj de dansvloer ging zitten.

We namen een tafeltje een beetje aan de zijkant en waar we een goed zicht hadden op de bar en de dansvloer. Doordat we elkaar hadden zitten opgeilen met wat er allemaal zou kunnen gebeuren zat ik reeds regelmatig met een probleempje in mijn broek, ook al omdat Caroline onder tafel reeds een paar keer kneep in mijn penis waarna ze telkens mmm zei.. UIteraard nam ook ik met plezier 'temperatuur' onder tafel en voelde dat haar slipje reeds goed nat was.

Haar lekker nat, glibberig poesje rook weer heerlijk, super heerlijk gewoon! Wat later op de avond kwam er een mooi verzorgde man van midden de dertig binnen, sportief gekleed met een mooi hemd en goed gebruind. Helemaal haar type, ik voelde bij mezelf de spanning reeds stijgen. We keken elkaar aan en aan haar blik zag ik dat dit wat kon worden. De man nam plaats aan de bar en bestelde zijn drankje, hij had ons nog niet opgemerkt. Om het wat sneller te laten gaan kwamen we op het idee dat zij om sigaretten zou gaan aan de bar net naast die knappe vent.

Alleen al dit was pure opwinding. Lekker heupwiegend verliet ze onze tafel, als je goe d keek kon je door de soepele stof van haar rokje heen de aftekening zien van haar string. Ik heb het toch wel getroffen met zo'n sexy vrouwtje dacht ik bij mezelf. Aan de bar moest ze niet al te lang wachten op een ober die haar maar al te graag wilde bedienen.

Tot mijn verbazing vroeg ze niet enkel om sigaretten maar bestelde ze ook een glaasje witte wijn. Naast de knappe man die helemaal haar stijl was nam ze plaats op een barkruk en knipoogde ze lekker uitdagend naar mij. Ze kon aan mijn ogen zien dat ik het allemaal best wel spannend vond.

Uiteraard had die vent haar nu wel opgemerkt, wat hij niet wist, was dat ze niet alleen daar was. Toen ze een sigaretje wilde opsteken bood hij haar vriendelijk een vuurtje aan en raakten ze in een zo te zien leuk gesprek. Caroline kon het ondertussen niet nalaten om ook mij het nodige plezier te gunnen door af en toe haar beentjes lichtjes open te doen zodat ik een geregeld een blik kon opvagen van haar mooi zwart stringetje dat tussen haar lipjes gekropen was.

Het werd steeds drukker en drukker in de zaak en dat maakte het allemaal des te spannender want er waren nu momenten bij dat ik mijn eigen vrouwtje niet meer kon zien. Even later gebeurde er iets wat totaal onvoorzien maar leuk meegenomen was. Blijkbaar had de knappe man met een vriend afgesproken, hij stelde zijn vriend voor aan Caroline beiden gaven elkaar een zoen. Hé hé moet hij gezegd hebben 'en ik?

Ook die vriend was een verzorgde man van ongeveer 34 jaar. De sfeer kwam er goed in bij hun drieên en de handjes kwamen steeds losser en losser. Caroline liet het allemaal begaan en genot zichtbaar van de aandacht van drie mannen. PLots stond ze en deed teken op mij om haar te volgen naar het toilet. Terwijl ik achter haar liep tussen de drukte door kon ik niet van haar afblijven, ik vond het heerlijk om aan haar lekker kontje te zitten en haar string door haar rok uit te voelen.

Op toilet vroeg ze me of ik het nog wel aankon dat mijn eigen vrouw daar zo openlijk stond te flirten met twee andere mannen. Maar door mijn opwinding vergat ik alles en moedigde haar aan om verder te gaan.

Nog voor ze terug ging naar de bar voelde ik even onder haar rokje aan haar nat poesje door mijn vingers tussen haar glibberige lipjes te laten glijden We spraken af dat ik ze nog even alleen liet en daarna naar haar en de twee mannen zou toestappen. Ik hield het nog een kwartiertje vol om te kijken hoe ze haar steeds meer liet betasten door beide heren. De man die rechts van haar zat had zijn hand inmiddels op haar bloot bovenbeen gelegd terwijl de andere met zijn linkerhand haar billen aan het betasten was, allemaal heel discreet en zonder opdringerigheid.

Caroline stimuleerde hen nog meer door haar benen wat meer open te doen zodat hij steeds hoger en hoger kwam met zijn hand, niet ver meer van hara slipje af denk ik. Toen ik even later naar hen toestapte stelde Caroline me voor als haar vriend waarop de twee Brent en Tom, ondertussen wist ik hun namen wat schrokken en hun handen een beetje terug trokken.

Blijkbaar was het gesprek zonder mij al een beetje de pikante toer opgegaan wat de spanning alleen maar opdreef! Doordat ook ik, een paar dubbelzinnige opmerkingen maakte en ze ook merkten dat Caroline het allemaal wel ok vond werden ze weer wat losser zowel met handjes als verbaal.

Ik kreeg complimentjes te over over Caroline, haar 'leuk bloesje' enz enz. Toen ze wat later knipoogde naar mij en nara het toilet ging wit ik wat er stond te gebeuren. Dit was iets waar we beiden al verschillende keren over fantaseerden. Toe ze terug bij ons kwam had ze haar slipje in haar hand en gaf het aan Brent.

Deze wist iet wat hem overkwam, hij werd zelfs een betje rood. Dit had hij totaal niet verwacht. Toch had hij een smile tot achter zijn oren en voelde hij hoe nat het slipje was, hij rook er ook aan. Tom werd bijna gek, nu ik nu ik zei ie. Mooi lijfje, zei ik haar, maar ik wil ook wel eens voelen of het zo lekker is als het eruit ziet. Ooo voel maar Meester, kreunde ze. Natuurlijk ben je dat, overspelige MILF en ik gaf haar nog een klets! Ze genoot duidelijk van dit rolletje. Mijn handen gingen naar haar buik omhoog onder haar topje, naar de onderkant van haar tieten.

Ik streelde haar borsten , steeds dichter naar haar tepels toe. Ze kreunden en duwde haar kontje tegen mijn kruis. Ik naam haar tepels tussen duim en wijsvinger en masseerde ze stevig, trok lichtjes, kneep.

Ze kreunde het uit van genot… ooo ja meester, dank u Meester! Terwijl ik met haar tepels bleef spelen vroeg ik haar geil: Ooh ja heeel graag kreunde ze. Mooi zei ik, zet je dan maar eens op je knieën en laat eens zien wat je kan! Onmiddellijk gleed ze op haar knieën voor me en begon over de bult in mijn broek te wrijven. Ze keek me geil aan. Ze opende mijn jeans en trok ze tot op mijn knieën, mijn bult tekende zich mooi af in mijn zwarte strakke boxer.

Ze keek er geil naar en begon hem te strelen. Ze keek plagerig over de rand van haar brilletje en begon te likken. Ze begon me traag te pijpen terwijl haar handje stevig mee trok op haar pijptempo. Oo wat kon ze geil zuigen, terwijl ze zaadvragend naar boven keek.

Pijp me klaar, jij geile pijpslet, kreunde ik! Waarop ze harder en dieper op en neer ging. Dit was beslist niet de eerste lul die ze afzoog! Ooo Caroline, wat heb jij een gulzig pijpbekje, hijgde ik. Terwijl ze zo doorging voelde ik mijn zaad komen! Hhhmmmmm een krachtige stoot, een eerste lading zaad in haar mondje. Ze slikte, nog een stoot, nog meer zaad, ze slikte maar er liep al wat uit haar mondhoek. Nog een stoot, nog meer zaad in haar bekje… het druipt nu van haar kin naar beneden op haar borsten.

Dit zaaaalige pijpsletje zoog me helemaal leeg en likte me schoon. Man man, wat was dat heeerlijk! Ik trok haar rechtbij haar haren en keek haar geil aan.

En, vroeg ze, kan ik het? Ik beantwoorde haar vraag door mijn lippen op de hare te drukken en ze lekker te tongen. Ik proefde haar zaadbekje bij het zoenen, wat geil!

Onze handen zaten overal aan elkaar en ik vroeg haar streng ; ben je heel geil Carolien? Oooo jaaa zie ze! Wil je je hete kutje voor me vingeren? Jaaaa meeester kreunde ze. Zet je maar met je beetjes open op de zetel en speel met jezelf! Haar schoentjes op de zetel, benen opgetrokken.

Ik had een mooi zicht op haar slettenkutje. Ze begon onmiddellijk met haar klitje te spelen. Ik kwam tussen haar benen zitten zodat ik een mooi uitzicht had en streelde de binnenkant van haar billen. Ooo wat moet ze geil geweest zijn. Haar poes was kletsnat. Ik zoende haar billen en keek haar strak in haar ogen. Steeds dichter kwam ik bij haar natte pruim. Ze rook zo geil dat ik het niet kon laten om van haar snoepje te proeven.

Ik duwde haar handen opzij en ging met het puntje van mijn tong op zoek naar haar gezwollen klitje. Ze kreunde het uit. Ik speelde zachtjes met haar klitje, draaide rondjes terwijl mijn vingers naar haar kutingang gingen en haar daar masseerden zonder binnen te glijden. Ik keek haar aan en zag dat ze gek werd. Ik gleed met 1 vinger diep in haar natte spleet terwijl ik haar klitje met mijn tong bleef likken.

Een vinger van mijn andere hand gleed naar haar kontgaatje waar ik haar ook begon te masseren. Een tweede vinger gleed in haar natte grotje naar binnen. Neuk mijn vingers gebood ik haar waarop ze onmiddellijk met haar heupen op en neer ging. Ze neukte mijn vingers diep terwijl ik haar klikje lekker likte en haar aarsje masseerde.

Ik duwde een beetje tegen haar kontje en ze ontspande onmiddellijk. Mijn vingertopje gleed naar binnen. Ik zoog nu lekker haar klitje en bleef haar vingeren terwijl ze die vingers neukte.

Mijn gezicht kletsnat van haar sapjes. Ze werd helemaal gek en luidruchtig kreunend en schokkend kwam ze klaar op mijn natte gezicht. Nog meer kutsapjes liepen over haar billen en mijn gezicht; Oooo wat was ze geil! Ik kwam van tussen haar billen naast haar zitten en liet ze lekker na genieten. Ze sloot haar billen en ogen en genoot nog na.

Ze schokte nog een paar maal na. Ik zoende haar nek en oorlelletje en streel de haar borsten. Onze lippen vonden elkaar opnieuw en we zoenden teder. Lekker he, zei ik, ooo jaaa, heerlijk, antwoordde ze. Wil je me neuken vroeg ze terwijl ze me strak aankeek. Ooo zou je dat willen vroeg ik? Jaaaa please, neuk dit sletje, gebruik me! Leg je dan maar gemakkelijk met je benen open dat ik je in je neukspleetje kan nemen!

Ze ging opnieuw op de rand van de zetel liggen met haar benen opgetrokken, schoentjes op de zetel. Ik kwam tussen haar benen zitten, mijn knieën op de grond. Streelde mijn glimmende eikel door haat natte gleufje en zocht haar ingang.

Verwen je klitje zei ik streng. Haar handen gingen gewillig naar haar klitje terwijl ik naar binnen gleed in haar warme hete spleetje. Wat zat dat lekker! Ik nam haar heupen beet en begon traag te pompen terwijl ik in haar geile ogen, achter dat brilletje keek. Is het dit wat je nodig hebt geil teefje vroeg ik. Ooo harder antwoordde ze! Ik neukte haar sneller en dieper. Ik genoot ervan mijn ex collega Carolien zo lekker stevig te mogen afrijden terwijl ze er zo van genoot.

Haar tieten wiebelde lekker op en neer bij elke stoot in haar hete kutje. Doe me langs achter kreunde ze. Dat liet ik me geen 2 keer zeggen en ik gebood haar haar kontje aan te bieden. Ze draaide snel om, haar knieën op de grond, haar bovenlichaam steunend op de zetel. Haar hand aan haar klitje. Ik ging achter haar zitten met een zaaaalig uitzicht op haar geile volle kont!

Ik nam haar billen beet en trok haar bilspleet open en streelde mijn natte eikel ertussen. Duwde plagerig mijn eikel tegen haar kontgaatje, wat een hete kreun opleverde. Ik gleed verder en drong terug binnen in haar neukspleetje. Naam haar stevig bij haar kont en begon terug stevig te neuken. Oooh jaa, pak me! Neuk me riep ze! Wil je het ook in je kontje vroeg ik kreunend.

..

Read More →
Geil schatje prostaat massage rotterdam

geil schatje prostaat massage rotterdam

Chloe en Roxy uit Zwolle. Mijn Sexjobs Inloggen Advertentie plaatsen Maak account aan. Rotterdam erotic massage gangbang adressen Private escort girls erotische massage voor stel Sex chatten nl gratis hoeren bellen Rotterdam erotic massage gangbang adressen Kom je geilzellig binnenwippen?

Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Met vandaag Enorme grote memmen dansen voor geile porno films geatis porno ogen en Haar handen verrichten wonderen op zijn lul. Hoi geile schatjes alleen deze week voor jullie geniet in Bergen op Zoom een geile massage voor 90eu Rotterdam erotic massage gangbang adressen - Örebro Heerlijke body tot body massage met 2 jo Hi, ik ben een getinte oudere vrouw nu reeds 8 maanden single en wil wat oudere.

Heb mijn eigen bedrijfje als masseuse Ik heb bruine ogen en lang zwart haar. Voeg hier je link toe · 6. Your email address will not be published Text area. Ik ben klaar voor voor je vrouw lekker diep neuken. Kom je geilzellig binnenwippen? Kinky massage rotterdam nuru thai massage - gratis-6 adoos.

Oorspronkelijk geplaatst door 2ndsky Bekijk bericht. Hiechinte Drongen Massagehoertje Drongen Ik ben. Erotische massage advertenties nuru rotterdam Erotische massage advertenties nuru rotterdam Erotische massage advertenties nuru rotterdam Wat zijn de beste plaatsen volgens u voor een nuru massage in Vlaanderen? Your email address will not be published. Filteren op locatie Land   Alles Nederland België.

Lieve heren, Wil jij ook wel eens i Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Ons professionele team helpt niet alleen bij het verbeteren van de fysieke conditie van onze bezoekers, maar ook van hun mentale staat.

Brazilian lady uit Amsterdam. Skip to content Home. Ik verklaar minimaal 18 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media B.

Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Ook uw advertentie in een Extra Rubriek plaatsen? Wat zijn de beste plaatsen volgens u voor een nuru massage in Vlaanderen?

.

Read More →