Slaaf gezocht kut slet

slaaf gezocht kut slet

Ik sprong in mijn auto en racete naar de gelukkig nabijgelegen stad Roosendaal. Met een bezweet voorhoofd en klotsende oksels, maar wel geil, belde ik 5 minuten later dan de afgesproken tijd aan. Het was een groot mooi ouderwets herenhuis waar ik voor stond.

Allerlei gedachten schoten door mijn hoofd. Ik kan nu nog terug dacht ik, maar mijn geilheid overwon en ik bleef dus staan. Na, wat voor mijn gevoel een uur duurde, werd er open gedaan.

Een vriendelijk ogende man, normaal postuur, mooi lachend gezicht, keek me aan. Hij sloot de deur en gebood me gelijk om mijn eigen kleren uit te doen en de kleren van mijn vrouw aan te doen.

Hij vertelde me gelijk een aantal regels die hier zouden gelden. Vanaf het moment dat je binnenstapt heet je Jennifer in plaats van John. Je spreekt me altijd aan met u. Je vraagt niks en antwoordt alleen als ik het vraag. Hij zag dat ik nu mijn vrouwenkleding aan had en ging me voor naar de kamer.

Hij ging zelf in een stoel zitten en hij gebood mij naast hem te gaan zitten op de grond. Omdat ik zo had moeten haasten had ik geen tijd gehad om nog snel naar het toilet te gaan.

Ik voelde de druk op mijn blaas toenemen. De meester had het in de gaten dat ik zat te wiebelen en vroeg wat er was. Vraag het nog maar eens´. Ik keek wat gegeneerd en vroeg “Meester mag ik alstublieft pissen?

Ik keek hem vragend aan. De meester stond op uit z’n stoel en liep naar de keuken. Hij kwam terug met een longdrinkglas. Ik keek hem raar aan, maar pakte het glas aan en liep met het glas richting het toilet.

Geschrokken draaide ik me om en liep terug. Een harde tik op mijn wang was de reactie. Ik ging wat door de knieën en hing mijn slap kleine plassertje in het longdrinkglas.

Het duurde even maar de straal kwam op gang. Met veel moeite kreeg ik het glas bijna tot de rand toe vol. Ik schudde de laatste druppeltjes in het glas en zette het glas daarna op de tafel. Verschrikt keek ik hem aan. Weer een harde klap, nu op mijn andere wang. Gedachten schoten door mijn hoofd. Was ik er maar nooit aan begonnen… Maar wie A zegt, moet ook B zeggen. Ik pakte het glas en zette het aan mijn lippen. De zilte warme pisgeur kwam me tegemoet.

Het maakte me op de één of andere manier toch wel geil, want met schokjes kwam mijn plassertje rechtop staan. De meester zag het wel, maar zei er voorlopig niks van. Toen ik het lauwe mengsel proefde moest ik bijna kokhalzen, maar de meester gebood me door te drinken. Met veel pijn en moeite sloeg ik het glas achterover. We liepen naar boven en kwamen in een enorme kamer met een bed terecht.

In de kamer zat een scheidingswand waarachter de badkamer was. Daar dirigeerde de meester me ook naar toe. Ik deed de schuifdeur open en zag tot mijn verbazing een ontzettend mooie vrouw staan. Een fantastisch figuur, cup C borsten, een heerlijk vol achterwerk en een knap gezicht.

De meester liep weg en liet me alleen achter met zijn vrouw. De vrouw stelt zich voor als meesteres Julia.

Gelijk voel ik een knie hard in mijn ballen komen. Ik krimp ineen en stort jammerend op de grond. Ga op handen en voeten zitten, trek je jurk over de billen heen naar boven zodat ik overal goed bij kan”.

Ze controleerde of ik goed geschoren had en gelukkig was dat zo. Ik voelde wat vloeistof over mijn anus en wist wat er ging komen. Vanaf nu is je anus je kut of jongenskut. En dat pikje van jou is veel te klein om het woord pik of lul te mogen dragen dus we zullen dat maar je plassertje noemen”. Nadat ze uitgepraat was voelde ik gelijk wat tegen mijn kut aankomen. Ze hield niet in en duwde maar door.

Mijn sluitspier hield de indringer wel even tegen maar moest het toch opgeven. Het deed wat pijn, maar het viel nog mee omdat het gelukkig niet zo’n dik formaat was. Dus ik ga er vanuit dat je dat gedaan hebt, zo niet merk je zelf de gevolgen!

Die slavenzak van je, daar moeten we ook wat aan doen” vervolgde ze “Die moet gaan hangen, zo ver als maar mogelijk is”. Ik schrok daar wel van. Mijn balzak zat nu nog lekker dicht onder mijn plassertje en ik was daar trots op. Maar ik durfde er niks van te zeggen, bang voor weer een mep in mijn gezicht. Ze trok nu hard aan mijn zak en kneep er in. Ik kreun hardop van de pijn. Ik hoor ze rommelen en voel daarna wat koud staal rondom de basis van mijn zak.

Ik hoor een klik en voel dat mijn zak gelijk al wat naar onderen gaat hangen. Daar komen steeds zwaardere gewichten aan te hangen, totdat je zak tot op de grond hangt! Kokhalzend proef ik mijn eigen kont en lik zo goed en kwaad mogelijk de buttplug schoon.

Ze pakt de slang uit de douche. Er zat een speciaal tuitje op en ze drukt die in mijn anus. Ik voel het lauwe water in mijn darmen komen. De druk neemt toe, maar ik moet volhouden van haar. Als mijn darmen zich helemaal hebben gevuld met water moet ik het nog even binnenhouden. Het kost me enorm veel moeite maar het lukt.

Met veel plezier ontlast ik mijn darmen en kom daarna weer gebukt voor haar staan. Dit herhaalt zich nog 2 keer.. Ze zegt mij dit thuis ook op die manier te doen. Daarna smeert ze mijn kut opnieuw in met glijmiddel en duwt een veel dikkere buttplug in mijn kut.

De pijn giert door mijn lichaam, het voelt alsof mijn anus uitscheurt, maar ze duwt gewoon door. Mijn sluitspier moet de weerstand opgeven. Met een luide pijnkreet floept de buttplug mijn holletje in. Ik luister en spring gelijk rechtop. Ik voel de buttplug nu wel goed zitten.

Ondertussen pakt ze wat opmaakspullen en na enige tijd verandert mijn gezicht in een damesgezicht. Mijn lippen zijn sletterig rood gestift. Mijn ogen en wimpers zijn ook goed opgemaakt. Nu nog wat aan die zak van je doen”.

Ze pakt wat gewichtjes en hangt die aan de ballstretcher. Ik voel de geile pijnscheuten van het hangen van mijn zak door mijn lichaam heen schieten. Mijn kleine plassertje richt zich weer op. Mijn meesteres ziet dit ook. Ze pakt mijn eikel tussen twee vingers en knijpt hard in mijn eikel, zelfs haar nagels voel ik hard in mijn eikel gedrukt.

Ik wil het wel uitschreeuwen van de pijn maar durf niks te zeggen, dus komt er alleen een diepe kreun uit mijn mond. Mijn plassertje kruipt weer heel snel in zijn schulp en de meesteres verlicht de druk op mijn eikel. Dat kleine stompje van je wordt alleen stijf en hard als ik het zeg! Daar gaan we wat aan doen! Ze lacht spottend “Haha nu kan je zoveel geilen als je wil, maar deze zal niet meer afgaan”. Ik word wel wat angstig als ik me bedenk hoe dat dan moet met mijn vrouw, maar ja, dat is een zorg voor later.

Ze pakt de mooie zwarte glanzende pumps met extra hoge hak, die ze al had klaargelegd onder de wasbak. Ik schik me in mijn taak en doe de pumps aan. Wankel sta ik op mijn beide benen. Een hele nieuwe ervaring is dit. Ik kijk haar raar aan. Ahh, een harde schop met haar voet teistert mijn ballen, die het toch al zwaar te verduren hebben met de gewichten eraan. En met een diepe kreun sla ik voorover. Ze sleurt me overeind. Alleen antwoorden als ik het vraag!

Reken maar dat je hier nog straf voor krijgt. En zou je me eerst niet eens bedanken voor wat ik allemaal voor je gedaan heb vanavond? Hoe ging het bedanken ook al weer?

Ik schiet snel op m’n knieën en kus lang haar voeten één voor één. Heb je nog dorst? Ze trekt haar rok omhoog en trekt mijn hoofd naar haar kut toe. De heerlijke aroma’s van haar kutgeur komen me al tegemoet.

Hm hier had ik niet op gerekend, maar het is beter dan helemaal niet drinken. Ze opent haar kutlippen wat en snel open ik mijn mond en plaats hem onder haar grotje. Ik voel de zilte stroom van urine in mijn mond en moet snel slikken om niks te morsen. Het lijkt wel of ze een hele dag niet naar het toilet is geweest. Nadat ze uit is geplast moet ik haar nog even schoon en droog likken.

Ze trekt me omhoog en gebiedt me haar te volgen. Volgzaam loop ik achter haar aan. Ik proef de vieze pissmaak in mijn mond en hoop niet dat ik zo mee naar buiten moet. Maar helaas, mijn angst blijkt gegrond als ze de voordeur open doet. We lopen samen naar buiten. Wankelend loop ik, schichtig om me heen kijkend of we opvallen, maar het blijkt dat bijna niemand naar ons kijkt. Er is ook niet veel volk meer op straat om dit tijdstip. Het is ten slotte al 9 uur ‘s avonds.

We lopen rustig over het trottoir naar de stad toe. Het is maar een wandeling van 10 minuten. Ik voel de gewichtjes aan mijn zak trekken en af en toe maken ze een beetje geluid als ze tegen elkaar komen. Je hoort dan zo’n tingelend geluid.

We lopen de Markt op en zie daar wel redelijk wat mensen. We worden nu ook wat meer bekeken. Of ik de reden ben of dat mijn meesteres, die echt een blonde stoot is, de oorzaak daarvan is blijft de vraag.

De meesteres trekt mij mee een café binnen. We nemen plaats aan een tafeltje. Het is niet erg druk en ik heb de indruk dat dit ook echt een stamkroeg is. Volgens mij kom je hier als buitenstaander niet zo maar binnen. Dat blijkt ook aan de begroetingen die de meesteres geeft aan de 4 mannen die aan de toog aan hun biertje nippen. Een mooi jong vrouwtje, ze zal zo’n 22 jaar zijn schat ik, komt de bestelling opnemen.

Omdat het redelijk rumoerig is komt ze wat dichterbij om de bestelling op te nemen. Ze werpt een meelijwekkende blik op me en wendt zich dan tot de meesteres.

De blik van de serveerster is voor mij een schok, ik word geconfronteerd met het feit dat ze ziet dat ik een man ben. Ik word er nerveus door. De serveerster wendt haar blik naar mij. Ik word rood voor zover dat mogelijk is door mijn huidskleur en voel mijn oksels klotsen. Gelukkig wordt er niet echt op ons gelet door de rest van het publiek. Ik zit de rest rustig te observeren en kom zodoende wat tot rust.

Ik zie de serveerster weer aan komen lopen met 2 glazen. Ze heeft een dikke glimlach op haar gezicht. Ik zie een wat gelig goedje in het glas zitten.

Ik pak het glas en ik ruik. Ik ruik een vieze pisgeur in het glas. Ik zet het glas angstig aan mijn lippen en voel de vloeistof tegen mijn lippen aankomen. De lauwe urine stroomt zo mijn keel in. Ik drink en slik, want hoe sneller het glas leeg hoe sneller ik er vanaf ben denk ik. Ik heb niet in de gaten dat de rest van het publiek nu naar mij kijkt. Nadat ik de laatste slok heb doorgeslikt krijg ik van de mannen aan de toog een applaus!

Beschaamd wil ik reageren, maar de meesteres legt met haar blik mij het zwijgen op. Ze gaat verder “Hij heeft ook nog meer straf verdiend en die krijgt hij nu. Hij heeft vanmiddag zijn eigen kont al geproefd omdat hij niet gespoeld had en de buttplug moest afzuigen, nu mag hij wat van jullie proeven.

Slet Jennifer ga iedere man hier langs en vraag of hij jou wil voeden met zijn mannenpap. Als dat mag zuig je hem klaar en lik als dank dat hij je wilde voeren even uitvoerig over zijn anus”. Zo bevolen, zo gedaan. Vol spanning en angst loop ik op de eerst man aan de toog af. De man maakt snel zijn broek open en haalt een heerlijke paal van zo’n 17 cm uit zijn broek.

Snel hap ik zijn mooie lul naar binnen. Hij ruikt wel iets naar mannenzweet en urine, maar mijn geilheid overwint. Ik begin gelijk met heerlijk sabbelen aan zijn staaf. Mijn handen gebruik ik om zijn balzak te stimuleren en 1 vinger laat ik op zoek gaan naar zijn anus. Die gevonden, duw ik voorzichtig mijn vinger wat verder door. De man slaakt gelijk een kreun. Ik ga wat feller zuigen en slik zijn paal zover mogelijk in. Mijn mond maakt gelukkig veel speeksel aan, wat lekker makkelijk zuigt.

Het duurt niet lang of de man brult dat hij klaarkomt. Ik stop niet maar zet nog even aan en voel 1, 2, nee 3 stralen mijn keel inschieten. Ik krijg automatisch wat kokhalsreflexen omdat het voor mij de eerste keer is dat ik sperma moet slikken, maar kan het net binnen houden. Moet er niet aan denken wat er zou zijn gebeurd als ik het niet binnen zou houden. Snel zuig ik zijn lul schoon en hij zakt vanzelf wat onderuit om mij aan zijn anus te laten zuigen.

Na een paar likken vindt de meesteres het genoeg en mag ik naar de volgende. Hier gaat het hetzelfde, alleen is de paal iets kleiner, maar wel weer wat dikker. De 3e man heeft een wat grotere, maar is ook wat dunner. Ik merk dat ik zelf enorm opgewonden hiervan word. Ik voel het voorvocht uit mijn pik sijpelen.

Na de 3e te hebben afgewerkt mag ik naar de 4e. Ik moet even wachten van de meesteres. Ze praat even met de man. Ik kan helaas niks verstaan, maar dan mag ik mijn gang gaan.

Ik neem zijn wel hele grote paal in mijn mondje. Op je knieën snol, terwijl ze de Mrs dit gebood trok ze me aan mijn spenen omlaag. Nu ga je lekker met je tong langs mijn zak omhoog totdat je mijn eikel in je mond kan zuigen. Nu voordat ik dit op de juiste manier deed had ik al weer een aantal keren de zweep over mijn nog wat gekleurde billen gehad, toen de Mrs vond dat ik het geil genoeg deed drukte ze mijn hoofd verder over haar lul net zolang tot ik hem diep genoeg naar binnen kon laten glibberen, goed zo pijpsnol en nu neukbewegingen met je hoofd maken en je tong over mijn eikel laten glibberen.

Oh ja wat doe je dat lekker pijpsnol, streel ondertussen met een vinger over mijn klit, oh ja zo ja, ik ben zo geil van je geworden sletje, ja pijp door en met je vinger ook zo, ik kommmmmm.

Kreunde de Mrs luid met diepe grommende stem. Ik voelde haar geil over mijn hand stromen en het glibberde tot diep tussen haar benen en billen. De Mrs duwde me wat achter over waarbij haar lul met een slurpend geluid uit mijn mond floepte! Hop zaadgat lik me schoon en gelijk voelde ik een straaltje pis uit haar kut in mijn mond lopen en begon ik de Mrs daarna schoon te likken, vooral langdurig tussen haar billen en rond haar anus.

Dit scheen de Mrs te bevallen want ik hoorde haar zachtjes kreunen. Klets was het in mijn kruis met de stroken zweep, genoeg gore slettebak. De Mrs nam me mee naar een soort voeten bankje waar ik voorover op moest gaan liggen, maar wel zo dat mijn spenen vrij bleven en daar maakte de Mrs dan ook gebruik van door er een paar niet gemene maar wel stevige klemmen op te plaatsen. Ik kreunde of eigenlijk kermde zachtjes van genot.

Zo slettebak ik zal er een paar gewichtjes aan hangen zodat die spenen van je nog langer worden. Ik voelde mijn spenen uitrekken, net niet pijnlijk maar geilmakend. De Mrs bond me zo vast aan het bankje en plaatste de spreidstok weer tussen mijn enkels. Nu nog even dat handvat wat uitrekken, hoorde ik de Mrs zeggen, waarb! De Mrs liet het gewicht los en ik voelde mijn handvat strak naar beneden trekken.

Oeffff, liet ik mij ontglippen en de Mrs liet hierop de gewichten wat schommelen wat mij alleen maar liet kreunen van geil genot. Zo sletje van me nu ga ik die slettekut nog eens controleren of die nog weet hoe het hoort. Ik hoorde wat getrippel en geloop om me heen en voelde hoe mijn kop werd vast gepakt, ik richtte mijn hoofd iets op en opende met getuite lippen mijn slettekut.

Goed zo Je leert het al, en gelijk voelde ik iets warms, zacht en toch hard tegen mijn geverfde lippen drukken en voordat ik door had wat dat was drukte er een echte lul mijn slettekut binnen. Ik wilde mijn hoofd wegtrekken en protesteren dat ik dat niet wilde maar ik werd stevig vastgehouden en de lul begon stevig te neuken in mijn slettekut.

Naar mate het langer duurde begon ik verschrikkelijk geil te worden van deze intense vernedering, vooral ook omdat ik de Mrs haar slaaf stevig hoorde aansporen om deze slettekut! De Slaaf had niet een dikke maar toch wel een vlezige pik met een grote dikke eikel en zo te voelen een zeer grote hangzak met echt hele dikke ballen daarin.

Na een minuut of 10 begon de slaaf te kreunen en korte stoten te maken en de Mrs schreeuwde tegen haar slaaf, alleen met je dikke eikel tussen die slettekut lippen door neuken zodat je dat zaadgat goed volspuit. Nu kon ik met mijn tong over die grote eikel lebberen wat nog meer gekreun opleverde en ik proefde de geile zoete smaak van de pik die mijn slettekut aan het verkrachten was. Ondertussen was ik verschrikkelijk geil er van geworden, mede ook door de schommelende gewichten aan mijn spenen en handvat.

Dit was de Mrs natuurlijk ook al opgevallen en moedigde haar slaaf nu aan met een zweepje op zijn kont om als een fontein mijn zaadgat te vullen. Nou dat van die fontein was dus niet overdreven, de slaaf kwam klaar en hoe.

Hij spoot niet echt hard of ver in mijn mond, maa! Niet slikken zaadhoer, netjes alles in dat zaadgat opvangen, gore spermahoer dat je er bent. Na deze enorme lading, wat eeuwig leek te duren voordat de slaaf uitgespoten was, haalde hij zijn half slappe pik uit mijn slettekut.

Ondertussen had de Mrs mijn handen al losgemaakt en duwde me rechtop, zaadgat open spermahoer ik wil controleren of je netjes alles hebt opgevangen en niet stiekem al iets hebt doorgeslikt. Ik opende mijn mond en voelde het zaad uit mijn mondhoeken lopen met dunne straaltjes. De Mrs roerde eens met haar vinger door mijn volledig volgespoten mond en drukte daarna haar zeik natte kut op mijn slettekut en piste langzaam met een zacht straaltje mijn mond schoon, ik slikte vlug alles door want het plasje ging langzaam maar het was zoveel dat ik vanzelf wel slikte.

Natuurlijk was dit de bedoeling van de mrs en toen ze klaar was en mijn slettekut weer schoonwas gaf ze mij een tongzoen. Ohhhmmm heerlijk je smaakt! Oh geil sletje van me, wil je stoppen of gaan we door.

Alstublieft Mrs laten we doorgaan, u maakt me zo verschrikkelijk geil. Train me maar helemaal tot de Uwe, zoals U het graag ziet hoe uw slet bruikbaar is Mrs. Goed sletje, ik ben erg tevreden met je, precies wat ik altijd al erbij had gezocht. En hierna gaf ze mij nog een kus en bond me weer voorover op het bankje.

Mijn kont werd weer eens even opgewarmd met een aantal verschillende zweepjes en ook mijn kruis sloeg de Mrs nu niet over. Toen trok de Mrs voorzichtig de buttplug uit mijn tevenkut en voor ik iets kon zeggen voelde ik de pik van de slaaf tegen mijn gaatje duwen, even gaf mijn anus weerstand maar zonder pijn gleed de dikke eikel mijn tevenkut in en begon me te neuken. Ik kon alleen maar kreunen van genot, oh wat voelde dat lekker.

Ook de gewichtjes die nu goed aan het slingeren waren en daardoor mijn spenen begonnen te teisteren deden hun werk grondig. Ik kermde en kreunde van! Ondertussen was de Mrs met haar kut voor mijn mond! En wat moet er met loopse teefjes gebeuren? Die moeten stevig gedekt worden Mrs kreunde ik als antwoord, waarop de slaaf me hard en stevig begon te neuken.

Ik voelde die grote hangzak met die grote harde kloten stevig tegen mijn handvat kletsen en werd zo geil als nog nooit te voren, ondertussen probeerde ik de Mrs te likken maar die was ook al zo geil geworden dat ze zichzelf klaar vingerde.

Ondertussen had de slaaf de spreidstok verwijderd tussen mijn enkels en de Mrs maakte mij nu ook los van het bankje. Ik hoorde de slaaf gillen dat hij ging klaarkomen waarop de Mrs riep kom maar hier met je pik want ik geloof dat mijn pijpsnol trek in je zaad heeft.

Hup pijpsnol laat zien wat je geleerd hebt. Ik hoorde de slaaf voor mij gaan zitten en het condoom verwijderen. Ik likte langs zijn grote hangzak en begon langzaam zijn lul af te sabbelen! Ja goedzo slaaf, beloon mijn pijpsnol maar eens goed en daar kwam weer een spuitfontein recht in mijn mond die weer helemaal gevuld werd. De Mrs pakte mij kop beet en drukte haar tong diep naar binnen om zo mijn mond schoon te tongen waarbij we allebei een grote lading slikten. Zo pijpsnol, geile zaadhoer zou je niet eens snel die lekkere pik van mijn slaaf schoonlikken zoals het hoort, het spijt me Mrs en bukte me gelijk weer richting pik.

Op dat moment deed de Mrs mijn blinddoek af en keek ik tegen een verslappende met geil besmeurde pik aan. Ik nam hem in mijn mond en begon hem langzaam met mijn tong schoon te likken. De pik begon langzaam te groeien en stond binnen enkele tellen weer stijf rechtop. Een mooie pik van 17cm niet echt dik eigenlijk erg dun maar wel vlezig en een dikke eikel welke weer begon te glimmen.

Ik bukte wat meer en nam! Stop gore zaadhoer, heb je net nog niet genoeg gehad. Jawel Mrs, antwoordde ik. Oh was het nu al te veel voor je gore zaadhoer. Even wist ik niets te zeggen maar gelukkig begon de Mrs te lachen en pakte me beet, kuste me en nam me mee naar een tafel.

Hier moest ik op plaats nemen en werd vast gelegd, de Mrs verwijderde voorzichtig de klemmen van mijn spenen en begon aan ze te sabbelen, ik heb daar toch liggen kermen en kreunen zo pijnlijk en geil waren die spenen van me. De slaaf was mijn handvat aan het bevrijden en begon mijn glibberige klit te bespelen met zijn vingers en tong. En langzaam begon die te groeien, nou ja zo groot is mijn pik nou ook weer niet net 14cm, maar in ieder geval was ik nu zo geil dat het leek of dat mijn pik uit het vel wilde scheuren om nog groter te kunnen worden, ik begon te kreunen en te schokken van overgevoeligheid en kwam met een diepe schreeuw k!

Toen ik eindelijk weer bij kwam was ik al losgemaakt van de tafel en de slaaf al vertrokken. De Mrs hielp me naar de douche en heeft me gewassen waarna ik bij haar in bed in een hele diepe, maar gelukkige, slaap viel en pas de volgende middag wakker werd. De Mrs wekte me lief met een ontbijt en vroeg of ik vaker met haar wilde spelen want ze had verschrikkelijk genoten van haar nieuwe sletje.

. Sex noord brabant plassex lesbo

MEIDEN VAN HOLLAND GRATIS KIJKEN GEILE SEKSFILM

Vol spanning opende ik de nieuwe mail. Je spreekt me altijd aan met u. Ik doen een escort,ik kan bij jou komen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Liften - 3 Door: Natuurlijk was dit de bedoeling van de mrs en toen ze klaar was en mijn slettekut weer schoonwas gaf ze mij een tongzoen.

Ze lacht spottend “Haha nu kan je zoveel geilen als je wil, maar deze zal niet meer afgaan”. Ik word wel wat angstig als ik me bedenk hoe dat dan moet met mijn vrouw, maar ja, dat is een zorg voor later. Ze pakt de mooie zwarte glanzende pumps met extra hoge hak, die ze al had klaargelegd onder de wasbak. Ik schik me in mijn taak en doe de pumps aan. Wankel sta ik op mijn beide benen. Een hele nieuwe ervaring is dit. Ik kijk haar raar aan. Ahh, een harde schop met haar voet teistert mijn ballen, die het toch al zwaar te verduren hebben met de gewichten eraan.

En met een diepe kreun sla ik voorover. Ze sleurt me overeind. Alleen antwoorden als ik het vraag! Reken maar dat je hier nog straf voor krijgt. En zou je me eerst niet eens bedanken voor wat ik allemaal voor je gedaan heb vanavond? Hoe ging het bedanken ook al weer?

Ik schiet snel op m’n knieën en kus lang haar voeten één voor één. Heb je nog dorst? Ze trekt haar rok omhoog en trekt mijn hoofd naar haar kut toe. De heerlijke aroma’s van haar kutgeur komen me al tegemoet. Hm hier had ik niet op gerekend, maar het is beter dan helemaal niet drinken.

Ze opent haar kutlippen wat en snel open ik mijn mond en plaats hem onder haar grotje. Ik voel de zilte stroom van urine in mijn mond en moet snel slikken om niks te morsen.

Het lijkt wel of ze een hele dag niet naar het toilet is geweest. Nadat ze uit is geplast moet ik haar nog even schoon en droog likken.

Ze trekt me omhoog en gebiedt me haar te volgen. Volgzaam loop ik achter haar aan. Ik proef de vieze pissmaak in mijn mond en hoop niet dat ik zo mee naar buiten moet.

Maar helaas, mijn angst blijkt gegrond als ze de voordeur open doet. We lopen samen naar buiten. Wankelend loop ik, schichtig om me heen kijkend of we opvallen, maar het blijkt dat bijna niemand naar ons kijkt.

Er is ook niet veel volk meer op straat om dit tijdstip. Het is ten slotte al 9 uur ‘s avonds. We lopen rustig over het trottoir naar de stad toe. Het is maar een wandeling van 10 minuten. Ik voel de gewichtjes aan mijn zak trekken en af en toe maken ze een beetje geluid als ze tegen elkaar komen.

Je hoort dan zo’n tingelend geluid. We lopen de Markt op en zie daar wel redelijk wat mensen. We worden nu ook wat meer bekeken. Of ik de reden ben of dat mijn meesteres, die echt een blonde stoot is, de oorzaak daarvan is blijft de vraag. De meesteres trekt mij mee een café binnen. We nemen plaats aan een tafeltje. Het is niet erg druk en ik heb de indruk dat dit ook echt een stamkroeg is.

Volgens mij kom je hier als buitenstaander niet zo maar binnen. Dat blijkt ook aan de begroetingen die de meesteres geeft aan de 4 mannen die aan de toog aan hun biertje nippen. Een mooi jong vrouwtje, ze zal zo’n 22 jaar zijn schat ik, komt de bestelling opnemen. Omdat het redelijk rumoerig is komt ze wat dichterbij om de bestelling op te nemen. Ze werpt een meelijwekkende blik op me en wendt zich dan tot de meesteres. De blik van de serveerster is voor mij een schok, ik word geconfronteerd met het feit dat ze ziet dat ik een man ben.

Ik word er nerveus door. De serveerster wendt haar blik naar mij. Ik word rood voor zover dat mogelijk is door mijn huidskleur en voel mijn oksels klotsen. Gelukkig wordt er niet echt op ons gelet door de rest van het publiek.

Ik zit de rest rustig te observeren en kom zodoende wat tot rust. Ik zie de serveerster weer aan komen lopen met 2 glazen. Ze heeft een dikke glimlach op haar gezicht. Ik zie een wat gelig goedje in het glas zitten. Ik pak het glas en ik ruik. Ik ruik een vieze pisgeur in het glas. Ik zet het glas angstig aan mijn lippen en voel de vloeistof tegen mijn lippen aankomen.

De lauwe urine stroomt zo mijn keel in. Ik drink en slik, want hoe sneller het glas leeg hoe sneller ik er vanaf ben denk ik. Ik heb niet in de gaten dat de rest van het publiek nu naar mij kijkt. Nadat ik de laatste slok heb doorgeslikt krijg ik van de mannen aan de toog een applaus!

Beschaamd wil ik reageren, maar de meesteres legt met haar blik mij het zwijgen op. Ze gaat verder “Hij heeft ook nog meer straf verdiend en die krijgt hij nu. Hij heeft vanmiddag zijn eigen kont al geproefd omdat hij niet gespoeld had en de buttplug moest afzuigen, nu mag hij wat van jullie proeven. Slet Jennifer ga iedere man hier langs en vraag of hij jou wil voeden met zijn mannenpap. Als dat mag zuig je hem klaar en lik als dank dat hij je wilde voeren even uitvoerig over zijn anus”. Zo bevolen, zo gedaan.

Vol spanning en angst loop ik op de eerst man aan de toog af. De man maakt snel zijn broek open en haalt een heerlijke paal van zo’n 17 cm uit zijn broek.

Snel hap ik zijn mooie lul naar binnen. Hij ruikt wel iets naar mannenzweet en urine, maar mijn geilheid overwint. Ik begin gelijk met heerlijk sabbelen aan zijn staaf. Mijn handen gebruik ik om zijn balzak te stimuleren en 1 vinger laat ik op zoek gaan naar zijn anus. Die gevonden, duw ik voorzichtig mijn vinger wat verder door.

De man slaakt gelijk een kreun. Ik ga wat feller zuigen en slik zijn paal zover mogelijk in. Mijn mond maakt gelukkig veel speeksel aan, wat lekker makkelijk zuigt. Het duurt niet lang of de man brult dat hij klaarkomt. Ik stop niet maar zet nog even aan en voel 1, 2, nee 3 stralen mijn keel inschieten. Ik krijg automatisch wat kokhalsreflexen omdat het voor mij de eerste keer is dat ik sperma moet slikken, maar kan het net binnen houden.

Moet er niet aan denken wat er zou zijn gebeurd als ik het niet binnen zou houden. Snel zuig ik zijn lul schoon en hij zakt vanzelf wat onderuit om mij aan zijn anus te laten zuigen. Na een paar likken vindt de meesteres het genoeg en mag ik naar de volgende.

Hier gaat het hetzelfde, alleen is de paal iets kleiner, maar wel weer wat dikker. De 3e man heeft een wat grotere, maar is ook wat dunner. Ik merk dat ik zelf enorm opgewonden hiervan word. Ik voel het voorvocht uit mijn pik sijpelen. Na de 3e te hebben afgewerkt mag ik naar de 4e.

Ik moet even wachten van de meesteres. Ze praat even met de man. Ik kan helaas niks verstaan, maar dan mag ik mijn gang gaan. Ik neem zijn wel hele grote paal in mijn mondje. Ik schat hem wel op 22cm. Maar hij duwt gelijk door. Ik verslik me in z’n paal en hoest en kuch, de tranen schieten in mijn ogen.

Ik luister goed naar de aanwijzing. De man gaat nu ook wat langzamer te werk en zowaar, als ik rustig door mijn neus adem kan ik bijna de hele paal in mijn mond en keel nemen. Ik hoef nu zelf niet veel te doen, de man neukt als het ware mijn keel. Met mijn linkerhand streel ik zijn ballen en met een vinger van mijn rechterhand ga ik zijn anus binnen. Ik merk dat hem dat nog meer opwindt en stop er nog een vinger bij. De man houdt het niet meer en trekt zijn lul uit mijn bek en spuit gelijk 4 lauwe stralen zaad over mijn gezicht en in mijn haar.

Als hij uitgespoten is, neem ik de staaf weer in mijn mond en zuig hem netjes schoon. Lik zijn anus nog als toetje om te bedanken en voeg me weer bij mijn meesteres. Ik wil me schoonmaken met een zakdoekje maar de meesteres gebiedt me dit zo te laten zitten. Ik geneer me enorm, maar gelukkig merk ik dat het al donker aan het worden is.

We lopen nu wat verder. Het is wel wat druk op de Markt maar gelukkig is het donker genoeg. De meesteres loopt doelbewust naar een groot herenhuis dat net achter de Markt ligt.

Ze pakt een sleutel uit haar tas een maakt de deur open. Ze gaat me voor, de woonkamer binnen. Met wat ik daar aantref slaat de schrik me om het hart. De hele kamer zit vol met vrouwen!!! Volgens mij zijn het er wel een stuk of Ik zie maar 1 man staan en dat is mijn meester!

Ik word me gelijk bewust van mijn eigen situatie. Ik, als man, gekleed en opgemaakt als een sloerie, met een hoofd waar het sperma nog op zit. Dat wordt uiteraard met gejuich begroet. Gelijk word ik door de meester naar de grond gedrukt. Ik kruip al de dames langs, ze begroetend door elke dame allebei de voeten te kussen. Van sommige ruik ik dat ze al een hele dag gelopen hebben, maar sommige ruiken nog lekker fris.

Waar het bij de heren redelijk stil bleef, op hun eigen gekreun na, wordt me hier van alles toegeroepen. Ik word uitgemaakt voor hoer, travoslet, en nog meer fraais. Na al de voeten te hebben gekust, mag ik weer gaan staan van de meester. Uiteraard zijn de vernederingen nog niet afgelopen. De vraag wordt met veel gejuich en enthousiasme begroet. Voorzichtig stroop ik mijn jurk wat naar boven en mijn plassertje met kuisheidsgordel komt tevoorschijn. Een aantal dames schiet al in de lach bij deze aanblik.

De meesteres pakt de sleutel van het slotje en maakt de kooi los. Eindelijk heeft mijn plassertje weer de vrijheid. De meesteres haalt snel een schoteltje en houdt het voor me. Als mijn plassertje eindelijk stijf staat, wat nog een heel karwei is als er zoveel dames smalend naar je staan te kijken, begin ik rustig met aftrekken. Het voelt niet echt lekker omdat de gewichtjes nog steeds aan mijn zak trekken en nu door de trekbeweging extra gaan mee bewegen.

Als de dames zien dat mijn kleine dingetje niet groter en stijver wordt dan hij nu is, schieten ze hard in de lach. Jullie mogen 1 voor 1 een ruk aan zijn piemeltje geven of een erop slaan of een slag tegen zijn ballen, dat is jullie keus”.

Uiteraard wordt ook dit voorstel van de meester met veel gejoel en gejuich begroet. Ze maken een rij achter elkaar. De meester komt achter mij staan en schopt mijn benen ver uit elkaar zodat ik echt heel wijdbeens sta nu. Hij pakt ook mijn armen vast en houdt deze stevig achter mijn rug. Ik kan toch niks tegen hem beginnen want hij is veel groter en sterker dan ik ben.

De meesteres heeft ondertussen al een spreidstang gepakt en bindt de banden daarvan rond mijn enkels. Mijn benen kan ik nu niet meer bij elkaar doen. De eerste dame komt op me af lopen en slaat met haar vlakke hand hard tegen mijn plassertje. Ik merk dat de pijn die het doet me toch wel opwindt. De volgende komt en geeft een harde ruk eraan. Dan volgen er nog een paar totdat er nog 5 over zijn. De eerste van hen komt aanlopen en ik denk dat ze gaat slaan, maar ze heft haar knie hard naar boven en stoot hard in mijn ballen.

Ik schreeuw het uit van de pijn, maar kan niet dubbelklappen omdat de meester mijn armen stevig vasthoudt. De volgende komt gelijk erachteraan en geeft met haar vuist een harde slag tegen mijn plassertje. Degene daarna doen het gelukkig wat rustiger en slaan wat zachter met vlakke hand tegen mijn piemeltje. Tot mijn grote verbazing staat hij nog steeds overeind en hij klopt zelfs, dus onbewust word ik hier heel geil van. De meesteres ziet het en pakt het schoteltje snel, en gebiedt mij snel verder te gaan met aftrekken.

De meester laat mijn armen los en snel sla ik de hand weer aan mezelf. Het duurt niet lang of ik voel het aankomen. Ik begin te kreunen. Met een diepe kreun trek ik de laatste keer aan mijn plassertje en spuit het halve schoteltje vol met sperma. Het is niet echt heel veel vergeleken bij wat ik al te slikken heb gehad. De meester laat me niet lang bijkomen. Snel buk ik voorover en de meester trekt met een ruk de buttplug uit mijn kut, spuit wat glijmiddel op mijn anus en smeert zijn eigen lul ook wat in.

Gelukkig is mijn gaatje al wat opgerekt door de buttplug. De meester zet zijn mooie staaf voor mijn hol en duwt dan voorzichtig door. Een stevige stoot en ik gil het uit van de pijn. Tranen lopen over mijn wangen, maar dat deert de meester niets. Hij beweegt zijn lul in en uit mijn kut en krijgt er op een gegeven moment echt goed tempo in. Het pijngevoel wordt minder en het wordt steeds lekkerder. Mijn piemeltje begint ook weer wat rechtop te gaan staan. De meesteres ziet dat en nodigt de dames uit om rond mij te komen staan.

Een aantal slaat hard op die billen van hem, een aantal slaat hem op dat plassertje en jullie 2 ze wijst er 2 aan trekken aan zijn tepels en de rest spuugt 1 voor 1 in die slavenbek van hem. Slet jij houdt je mond ten allen tijde open en slikt alles wat je van ons krijgt”. De meester gaat onverdroten door met zijn job. Hij blijft op me instoten.

Mijn billen gaan na een aantal minuten ook echt zeer doen door de slagenregen die ze te verduren krijgen, om over mijn tepels maar niet te praten. Ik moet van alles slikken van de dames. De een spuugt in mijn mond, de ander zorgt dat er zoveel slijm in zit dat ik het maar met moeite weg krijg. Zelfs snot moet ik van ze slikken. Mijn plassertje staat ook al niet meer stijf door de vele tikken die er tegen worden gegeven. Ik ben dan ook erg blij als de meester begint te kreunen.

Ik merk aan mijn meester dat het er aan zit te komen en ik zit er niet ver naast. Hij begint harder te kreunen en onder een harde kreun komt hij klaar en voel ik het sperma mijn darmen in spuiten. Het is echt superveel, hij blijft maar spuiten. Ongeveer 6 stralen heb ik zeker geteld.

Maar hij blijft nog in mijn kontje zitten en ik voel opeens nog meer vocht in mijn darmen stromen. Hij is gewoon in mijn kont aan het pissen!!! Met dit kleine ranzige beetje kan je toch nooit een vrouw bevruchten? Reken maar dat jij straks de slaaf bent in huis en dat je vrouw de broek aan heeft.

En nu ga je dit zielige beetje zaad van je zelf oplikken”. Bah… daar had ik nou nooit over gedroomd, maar uiteraard steek ik mijn tong uit en lik voorzichtig over het schoteltje. Ik moet bijna kokhalzen van de smaak, maar krijg het toch naar binnen.

De meesteres deponeert een grote rochel op het schoteltje erbij tot hilariteit van de andere dames. Bij haar thuis gingen we lekker op de bank bij elkaar zitten en met nog een glaasje drinken erbij begon de vrouw me echt op te geilen en te betasten.

Als ik dan ook mijn handen hun weg laat zoeken wordt ze boos en trek me voor over en begint me op mijn kont te mepp! Ze duwt me weer omhoog en zegt dat ik me eerst moet gaan douchen en goed mijn komt moet uitspoelen want dat heeft zij ook gedaan. Geil schiet ik op en als ik me afdroog zijn mijn kleren weg en ligt er een lingerie setje met een hoerige blonde pruik, geil en slaafs als ik ben doe ik het lingerie setje aan.

Een jarretel gorden met zwarte naadkousen, een balkon BH-tje die mijn slappe mannen borsten precies goed optillen en zo mijn grote tepels mooi naar voren drukken en doe de pruik op. Op dat moment komt de vrouw weer binnen, gekleed in een strakke dominante leren outfit met zware strenge make-up op en haar haar hoog opgestoken. Kom hier dan zal ik je even opmaken want ik heb zin om met je te spelen.

Na een 15min zie ik er uit als een zwaar opgedirkte onderdanige del, ze pakt een zak riempje en bind mijn ballen stevig af, niet te strak want het riempje moest er de hele avond omkunnen blijven zitten zonder dat mijn! Dat is vanaf nu je handvat slet, go! Ik hoor mezelf nog zeggen ja Mrs, goed zo dus je houdt er ook wel van merk ik al. Ik ga je trainen tot mijn TV-slavin en je ook zo behandelen en gebruiken, want volgens mij geil je ook wel op stevig vernederen!

En dat doe ik inderdaad. Ik krijg een paar truttige lage hak schoentjes aan en de Mrs spuit een hoerig luchtje op me. Lekker goedkoop sletje ben je zo, heerlijk geil. De Mrs neemt me mee naar haar speelkamer en duwt me op mijn knieën. Zo eerst maar eens even die handen op je rug vast zetten met een paar polsboeien voordat ze weer gaan rondzwerven naar plekjes die nu nog even verboden voor ze zijn.

En voor het gemak ook maar even je enkels vast zetten. De Mrs pakte daarna een touwtje en bind het riempje van mijn handvat strak naar mijn enkel boeien toe.

Zo nu blijft die dikke klit van je tenminste ook mooi beneden. Ik kreeg een blinddoek voor, dan geil je je zelf tenminste niet op met je ogen slet. En omdat je een slet bent zal ik eerst die mond van je maar eens trainen. Van nu af aan is je mond niet meer als een slettekut, een zaad- en pisgat, heb! En nog geen tel later drukt de Mrs iets tegen mijn slettekut aan, open je kut slet en terwijl ik langzaam mijn mond wat open drukt de mrs, naar wat later bleek, haar voorbind pik naar binnen en begin me eerst rustig en later stevig te neuken in wat nu mijn slettekut is.

Langzaam begin ik er geil van te worden en mijn grote klit word stijf maar wel pijnlijk daar mijn handvat stevig naar achteren gebonden zit. Na een tijdje trek de Mrs plotseling haar pik uit mijn slettekut en ik voel gelijk een zweep op mijn venusheuvel kletsen. Wat is dat gore slettebak zit je een beetje geil te worden. Ja Mrs ik word er geil van als u mij zo vernederd en misbruikt. Dat dacht ik al gore slettebak en weer duwt de Mrs haar pik in mijn slettekut en begint me nu dieper te neuken, ik moest af en toe wat kokhalzen maar de Mrs neukte gewoon door terwijl ze me vernederend toe snauwt, dan is plots die pik weer uit mijn slettekut weg en duwt de Mrs mijn kop wat achterove!

Mijn grote klit begint van geilheid te lekken zo heerlijk vind ik deze vernedering. Ik moet de kut van de Mrs schoonlikken en dan stopt ze een pikknevel in mijn mond en bind deze stevig vast, zo kan je vast aan een pik wennen slettebak. Hierna bevrijd de Mrs mijn handvat van mijn enkels en maakt ook de enkel boeien los, wel voor korte duur want de Mrs drukt me voorover en laat me met mijn borst op een zacht krukje rusten en duwt daarna mijn benen wat uit elkaar en klikt er een spreidstok tussen.

Zo wat een geile teef zie ik daar voor me zitten, ik kan niet anders dan wat steun en kreun geluiden voort brengen door de pikknevel. Wat zeg je sletje, oh je wilt dat ik met die witte kont van je speel nou geen probleem hoor. Ik hoor de Mrs trippelen op haar hakken en een tel later voel ik een stroken zweep op mijn billen kle!

Ik kreun en steun van het geile en pijnlijke gevoel, de Mrs deed het precies goed in snel tempo zodat het niet echt gemeen pijn deed maar tussen pijn en genot bleef. Ik kreunde en kermde van genot, af en toe wisselde de Mrs van zweep en liet zo langzaam aan mijn billen rood en gevoelig worden, een beetje gloeiend maar op een lekkere manier, ik lag te hijgen ervan.

De Mrs stopte en pakte mijn handvat beet en trok dat wat naar achteren en omhoog, mijn adem stokte toen ik haar het hete tong over mijn handvat voelde glijden en daarna kreeg ik het benauwd van geilheid toen de Mrs haar tong vanaf mijn handvat naar mijn anusje liet glijden, ze cirkelde er even omheen en drukte toen haar tong in mijn nauwe gaatje. Ik schokte en kreunde van geil genot. Nadat de tong van de Mrs met gemak een stukje mijn gaatje in voelde ik de Mrs er iets op smeren en met 1 vinger begon ze mijn gaatje te masseren en langzaam glibberde haar vinger naar binnen.

Zo geile teef die je er bent, ik geloof dat je meer wilt, volgens mij ben je gewoon een loopse teef. Ja dat ben je een loopse teef, hoorde ik haar op een vernederende manier zeggen terwijl ze me aan mijn handvat over haar vinger heen trok.

De Mrs trok haar vinger terug en weer voelde ik wat op mijn gaatje gesmeerd worden en erin ook. Volgens mij wil mijn loopse teef gedekt worden of niet soms, ik kreunde en knikte ja. Goed zo teefje, bied me je loopse tevenkut aan. Ik drukte mijn kont wat naar achteren en omhoog, zover dat ging natuurlijk.

Ik voelde iets tegen mijn gaatje aanduwen. De Mrs pakte me met 1 hand bij mijn kont en drukte langzaam haar voorbindlul in mijn nauwe gaatje, met gemak gleed hij er in. Niet echt een pijnlijk, maar wel een gigantisch vullend gevoel kreeg ik. De Mrs pakte mijn heupen vast en begon me te neuken in mijn tevenkut, steeds sneller en steviger waarbij ik haar geile leren setje tegen mijn rood gloeiende kont aan! Ja kreun maar goed loopse teef hoorde ik de Mrs kreunend roepen.

Ik werd me daar toch een partij geil van waardoor mijn dikke klit begon te lekken en een beetje stijf werd, echt een lekker gevoel zo een halfstijve klit die mee wipte op de neuk bewegingen van de Mrs. De Mrs mepte af en toe nog eens stevig op mijn kont en riep ik neuk je klaar teef, gore loopse teef ik dek je.

Ik begon te schokken en hard te kreunen, ik kwam anaal klaar. De Mrs stopte met me te neuken, trok haar lul uit me en stopte er een niet te grote buttplug in. Zo dan blijft die tevenkut tenminste openstaan, zodat ik mijn loopse teef met gemak kan dekken of misschien wel laten dekken wanneer ik dat wil, zei de Mrs. Ik werd los gemaakt en moest haar volgen, naar een brede fauteuil.

Zo sletje ik ga je nu trainen tot een pijpsnol, de Mrs verwijderde de pikknevel en het kwijl liep over mijn roodgeverfde lippen, maar goed dat de Mrs speciale watervaste make-up had gebruikt. De Mrs ging heerlijk! Op je knieën snol, terwijl ze de Mrs dit gebood trok ze me aan mijn spenen omlaag.

Nu ga je lekker met je tong langs mijn zak omhoog totdat je mijn eikel in je mond kan zuigen. Nu voordat ik dit op de juiste manier deed had ik al weer een aantal keren de zweep over mijn nog wat gekleurde billen gehad, toen de Mrs vond dat ik het geil genoeg deed drukte ze mijn hoofd verder over haar lul net zolang tot ik hem diep genoeg naar binnen kon laten glibberen, goed zo pijpsnol en nu neukbewegingen met je hoofd maken en je tong over mijn eikel laten glibberen.

Oh ja wat doe je dat lekker pijpsnol, streel ondertussen met een vinger over mijn klit, oh ja zo ja, ik ben zo geil van je geworden sletje, ja pijp door en met je vinger ook zo, ik kommmmmm. Kreunde de Mrs luid met diepe grommende stem. Ik voelde haar geil over mijn hand stromen en het glibberde tot diep tussen haar benen en billen. De Mrs duwde me wat achter over waarbij haar lul met een slurpend geluid uit mijn mond floepte! Hop zaadgat lik me schoon en gelijk voelde ik een straaltje pis uit haar kut in mijn mond lopen en begon ik de Mrs daarna schoon te likken, vooral langdurig tussen haar billen en rond haar anus.

Dit scheen de Mrs te bevallen want ik hoorde haar zachtjes kreunen. Klets was het in mijn kruis met de stroken zweep, genoeg gore slettebak. De Mrs nam me mee naar een soort voeten bankje waar ik voorover op moest gaan liggen, maar wel zo dat mijn spenen vrij bleven en daar maakte de Mrs dan ook gebruik van door er een paar niet gemene maar wel stevige klemmen op te plaatsen.

Ik kreunde of eigenlijk kermde zachtjes van genot. Zo slettebak ik zal er een paar gewichtjes aan hangen zodat die spenen van je nog langer worden. Ik voelde mijn spenen uitrekken, net niet pijnlijk maar geilmakend.

De Mrs bond me zo vast aan het bankje en plaatste de spreidstok weer tussen mijn enkels. Nu nog even dat handvat wat uitrekken, hoorde ik de Mrs zeggen, waarb!

Slaaf gezocht kut slet