In de blote kut sex in de klas

in de blote kut sex in de klas

Ik viste het er uit en was onmiddellijk verbijsterd. Op de omslag stond een foto van een enorme bos haar. Nu wist ik dat dropveters en koetjesrepen lekker waren, maar bij het zien van dat oerwoud dacht ik niet meteen aan eten. Hoe kon zoiets lekker zijn, wat voor geheim school er achter die geheimzinnige deurmat?

Mijn moeder graaide het kleinood uit mijn trillende handen en smeet het door het raam naar buiten. Haar gezicht was rood aangelopen van woede en schaamte. Ik begreep er helemaal niets meer van. Vanuit didactisch oogpunt had ze, zo bleek achteraf, onjuist gehandeld.

Als ze mij nu gewoon een cryptisch verhaal had verteld over de bloemetjes en de bijtjes was er niets aan de hand geweest. Nu moest en zou ik het weten, niets zou mij meer stoppen! De bioscoop diende voorlopig nog als surrogaat voor het grote gebeuren. Drie keer per week ging ik naar de film, de kaartjes betaalde ik van mijn krantenwijk.

De vijf van de vierdaagse was een absolute topper, met zeker zes keer niet-functioneel bloot. Willeke van Ammelrooy werd mijn nieuwe godin, al zou het nog lang duren voor ik haar, in Frank en Eva bijvoorbeeld, echt in actie zag. Voorlopig moest ik het nog doen met de scene uit Help, de dokter verzuipt, waarin Willeke voor een oneindig lang durende seconde staat te badderen in een vennetje, geobserveerd door een zwetende Piet Bambergen.

De quasi-broeierige films over Angelique - vol woeste zeerovers en Arabieren en de blote ruggen van vrouwen die gegeseld werden door brute slavenhandelaren - voldeden niet langer aan de voorwaarden van mijn fantasie.

Willeke was Nederlands en bereikbaar; ze kon op een mooie zomerdag zomaar door mijn straat lopen. Het grote rukken was begonnen. De eerste, niet-eenzame zaadlozing vond plaats op een meisjeskamer, onder het wakend oog van David Cassidy. De deur kon niet op slot en de vader van het meisje vertrouwde mij voor geen cent.

Ieder moment kon de boomlange, norse man de kamer binnenkomen om zijn oogappel te redden uit mijn ruwe en onhandige klauwen. Het mocht de pret niet drukken. Plotseling was daar het schokkende gevoel in de krochten van mijn onderbuik.

Ik moet dezelfde blik in mijn ogen hebben gehad als die van een parend dier: Met een vies gezicht veegde mijn eerste verkering het zaad van haar buik. Ik kreeg een lachstuip die minuten lang duurde. Eindelijk hoorde ik bij de grote jongens. Muziekkrant Oor was onze bijbel en het is pijnlijk om te zien dat het toen toonaangevende blad twintig jaar later nog steeds wordt volgeschreven door dezelfde vlotte jongens.

De toen vernieuwende toon van hun schrijfsels is nu hinderlijk en pathetisch. Meer dan ooit was de muziek een onlosmakelijk deel van het leven geworden. Je had de brilletjes van het gymnasium die naar Genesis en Yes luisterden en zich urenlang over de teksten bogen.

De blueskikkers rookten hasj, luisterden naar John Mayall en reden op witte Puchs. Ik waaide met alle winden mee, want: Turks fruit veroorzaakte een aardbeving op school.

Wekenlang werd over niets anders gepraat op het schoolplein. Niemand had de film gezien, maar de trailer sprak boekdelen. Dank zij een bevriende kaartjesverkoper in bioscoop Buitenlust wist ik de filmkeuring te ontlopen. Bevend zat ik in de stoel, overweldigd door het uitbundige bloot. Mijn spreekbeurt voor Nederlands moest en zou over Turks fruit gaan. Het boek had ik ternauwernood gelezen en eigenlijk wilde ik het voor de klas maar over een voorval uit de film hebben: Hakkelend en stotterend wist ik nog te melden dat het een liefdesgeschiedenis betrof, en na twee minuten kwam het hoge woord er uit.

Haar naam ben ik vergeten, ik weet enkel nog dat ze uit Friesland kwam en al eerder met het bijltje had gehakt. Dieper die vingers, krijste ze, en na een hoop geknoei en gepruts werd ik naar binnen getrokken. Het was een moment van eeuwigheid, al kon ik van haar beteuterde gezicht aflezen dat mijn verblijf in de kolkende maalstroom volgens absolute tijdmetingen slechts luttele seconden had geduurd.

Ik kon wel juichen. Plotseling voelde ik mij tien jaar ouder dan mijn jeugdvriend Mannis, met wie ik op een tandem naar Texel was gefietst. Het waren onze laatste dagen samen.

De tweede helft van de jaren zeventig voltrok zich in rap tempo. Na Kralingen, Turks fruit en Texel was het gedaan met mijn onschuld.

Zestien jaar wachten was de moeite waard geweest. Ik werd van school gestuurd en hobbelde van het ene naar het andere uitzendbureau. Banen waren er in overvloed. Engeland zou het definitieve keerpunt worden van mijn jaren zeventig. Ik bevond me nog steeds in de slipstream van de jaren zestig en kwaakte met de plaatselijke boheme mee, een groepje kunstenaars dat vooral demonen, elfjes en suikerkastelen schilderde.

Met een van hen, een op Catweazle gelijkende BKR-fanaat die lsd bij het ontbijt nam, vertrok ik voor een lang weekend naar Londen. En wie hadden er mooie kutjes en mooie piemels? Ik wilde het weten, en het liefst zou ik ze allemaal pijpen of likken, alleen maar om daar achter te komen.

Iedere dag werd mijn klasselokaal voor mij meer en meer een geilfestijn en tijdens de les was ik geladen met seksuele spanning, gevolgd door teleurstelling als de bel ging.

Ook merkte ik dat er van mijn kant steeds meer dubbelzinnige opmerkingen of semi-schunnig taalgebruik kwam. Niet echt met opzet, maar ook niet helemaal onbedoeld. Op een bepaald moment had ik zelfs het plan opgevat om tijdens de Nederlandse les de video van Turks Fruit te laten zien, als smoesje, om als opdracht aan de klas daarna de film te vergelijken met het boek.

Dit plan moest ik echter laten varen. Op last van mijn collega’s, wat ik nogal huichelachtig vond omdat ik wist dat minstens één van hen zijn pik niet in zijn broek wist te houden en het dikste meisje van school neukte. Overigens tot wederzijds genoegen. Maar goed, als het stiekem moest, dan moest het maar stiekem. In de klas was ik het die afwezig was, ik in plaats van de leerlingen.

Steeds in gedachten, in mijn wereld van fantasie en wilde lust. Als een jongen naar het toilet moest stelde ik me voor hoe hij zijn gulp opende en zijn piemel in zijn hand nam en begon te plassen.

Hoe de hete gouden urine uit zijn lul stroomde als een spetterende warme straal. Of hoe hij misschien voor het toilet stond met zijn broek omlaag en zijn stijve piemel in zijn hand, trekkend, masturberend, denkend aan een meisje of een jongen uit de klas.

Of aan mij misschien. Hoe de jongen daar stond, fantaserend dat zijn piemel in een kut steekt, pompend, pompend, en daarna krampachtig klaarkomend, spuitend in en misschien langs de wc-pot. En hoe hij dan even later de klas weer binnenkomt met een enigszins bleek gezicht en dieprode lippen, en dan probeer ik zijn ontwijkende blik te vangen, als om te zeggen: Weer met je piemel zitten spelen, hè. Bij de meisjes was het een stuk moeilijker om er via hun gezichtsuitdrukking proberen achter te komen of iemand op het toilet stiekem haar kutje had zitten vingeren, of had zitten bellen of roken.

Want misschien keek ze alleen maar enigszins moeilijk of gespannen omdat ze ongesteld was. Vaak, als ik door de klas liep, fantaseerde ik dat ik bij iedere leerling even bleef staan, me vooroverboog, en mijn hand tussen de benen stak van een jongen om zijn lul te voelen had hij een stijve?

En als ik dan na de les naar het toilet ging merkte ik dat mijn broekje of mijn inlegkruisje vochtig was van mijn eigen opwinding. En dan bedacht ik dat ik als volwassen vrouw nu vaker opgewonden ben dan in mijn eigen tienertijd. En dat ik tegenwoordig nog vaker op bed lig te masturberen dan vroeger. Andere keren, terwijl de klas ijverig een proefwerk deed, zag ik mezelf voorovergebogen over mijn bureau-lessenaar liggen, met mijn rok opgeschort tot aan mijn middel, en mijn blote kont naar de klas gericht.

Ik kon dan bijna voelen hoe de ene na de andere jongen zijn pik in me stak, me van achteren stond te neuken, pompen en glijden, aaaaah-ooooooh, en dan klaarkwam. Spuitend in mijn kut, of heerlijk warm over mijn kont, zodat ik het sperma langs mijn benen omlaag voelde druipen. Uiteindelijk bedacht ik dat ik misschien ‘mijn’ schooljongens en schoolmeisjes sexles zou moeten geven. Ik zag het al helemaal voor me. Neukles met mezelf als oefenkut. Een klasse-orgie met voelende, trekkende, vingerende, pijpende en neukende naakte jongens en meisjes.

Een orkaan van zwaar gehijg overstemd door hoge gilletjes. Met mezelf in het middelpunt, pakkend en me laten pakkend. Natuurlijk zouden er dan ook de gewetensbezwaarden zijn die niet wilden. Die tegen sex waren, of niet mochten van hun pappie of mammie, of die gewoon niet durfden.

Voor hen was er mijn zwartleren zweepje, en ik stelde me voor hoe ze op hun handen en knieën op de grond lagen, kont omhoog, en hoe ik toesloeg, striemende rode strepen makend op hun witte billen, en hoe ik het zweepje bij de jongens pijnlijk tegen hun ballen liet knallen.

Hoe ze zouden huilen en smeken dat ik moest ophouden. Wat ik natuurlijk pas zou doen als ze op z’n minst zichzelf of elkaar zouden bevredigen terwijl ik streng toekeek. Maar blijft het bij fantasie? Of ga ik verder?

In de blote kut sex in de klas

Sex date breda body to body massage friesland

: In de blote kut sex in de klas

SEX IN WEERT NEUKEN IN DE NATUUR 992
Dikke vette kutten gratis a films Amateur Porn Tube Zal ik een foto van mijn blote kut naar alle leerlingen e-mailen? Tijdens de opname van Lust for Life sloopte hij de complete Toppop-studio. Ik zag het al helemaal voor me. Twee vrienden laten zich pijpen en neuken de Ebony en het En ik denk, dat ik niet de enige ben.
Rijpe vrouw zoekt jonge man geil appen 801
BETAALDE SEX SITES PRIVEONTVANGST DORDRECHT We wachtten op Jungle Book en het Polygoon-journaal bracht beelden van het popfestival Kralingen. In de klas was ik het die afwezig was, ik in plaats van de leerlingen. Recentelijk vertoonde de televisie de beelden opnieuw en de vrouwen bleken volmaakt onaantrekkelijk. De hele wereld draaide om seks en ik verveelde me dood op de speelweide van het zwembad, onder de rook van de glasvezelfabriek. Naakt amateur meisje Maria uit Rusland 7m: Klik hier voor meer webcams!!
In de blote kut sex in de klas 547
Drie geile meiden pijpen om de beurt de grote oude lul. Ik waaide met alle winden mee, want: Met een butplug in haar anus mastubeerd ze in de buitenlu Met de dildo prenetreert de geile milf haar kale kut. Twee geile mastubeer scenes binnen en buiten.

Shemale party nederland neuken op de keukentafel